Gegroet Chemisten en Biochemisten in spe!

Proficiat! Jij hebt onze website en deze super nuttige informatie gevonden tijdens een heuse speurtocht in de diepe krochten van het internet. Hoogstwaarschijnlijk ben jij nieuw in Leuven en/of binnen Chemika. Wij hebben voor jou de beste optie klaar: een fantastische en memorabele eerstejaarsmidweek.

Dit is een midweek speciaal en enkel voor toekomstige eerstejaarsstudenten Chemie of Biochemie & Biotechnologie aan de KU Leuven om zo jaargenoten te ontmoeten zodat je op je eerste dag al wat gezichten kent. De EerstejaarsMidWeek (of kort: EMW) is te vergelijken met een weekend van de jeugdbeweging en zit bomvol leuke activiteiten zodat er geen moment van verveling kan optreden! Het is een aanrader voor iedereen, dus kom zeker mee en smeed vriendschapsbanden voor het leven!

EMW vindt plaats in de week voor de start van het academiejaar, van dinsdag 17 september (+-14:00) tot donderdag 19 september (+-12:00) en kost ongeveer 25 euro. Eten, drinken, een slaapplek en plezante activiteiten met de hele groep worden voor jou voorzien. Later aansluiten en/of vroeger vertrekken is ook mogelijk maar omwille van praktische redenen wordt hiervoor wel hetzelfde bedrag aangerekend. Na inschrijving wordt meegedeeld wat je allemaal moet meenemen, het adres van de locatie en hoe de betaling verloopt.

Meer informatie over Chemika en EMW is te vinden op onze facebookpagina en in het Facebook-evenement.

Heb je nog verdere vragen, mail dan gerust naar gilles@chemika.be. Hij voorziet je zo snel mogelijk van een antwoord. Inschrijvingen zullen verlopen via een inschrijvingslink die in het facebookevenement gepost zal worden. Geen lid van facebook? Geen probleem, in dat geval mag je zeker ook een mailtje sturen naar organisator Gilles!

Kan je niet naar de midweek komen of wil je nu al meer weten wat je allemaal te wachten staat dan heeft de redactie jouw oplossing!
Zij hebben een chemistje (ludiek studentenkrantje) gemaakt waar één en al in uitgelegd wordt! Dus zeker lezen!!!

Eerstejaarschemistje