Openingscantus @ Waaiberg

Submitted by chemika on Tue, 10/02/2018 - 14:15

Commilitones, eindelijk is het weer zo ver! Na 2 weken afgezien te hebben in de lessen is het weer tijd voor de meest studentikoze activiteit. Namelijk de Openingscantus!
Samen zetten we ons geliefde Io vivat in en zetten we de eerste adjes van het jaar. Smeer alvast uw stembanden in met het goudkleurig gersenat en vier met ons de nieuwe start van het academiejaar.

Duvel-BBQ

Submitted by chemika on Tue, 10/02/2018 - 14:14

Het einde van de zomer nadert, dus des te meer redenen om nog een laatste keer de BBQ aan te steken! Want wat is er nu beter dan een lekker stukje vlees/vis (of veggie opties!) op de grill? Place to be: grasveldje voor gebouw K. Iedereen zeer welkom vanaf 18u voor een heerlijke Duvel!

Chemika @ Maxim'o

Submitted by chemika on Tue, 10/02/2018 - 14:14

Het academiejaar is weer begonnen, maar niet getreurd! Dit wil ook zeggen dat we op maandag ook terug wekelijks in de Maxim’O zitten, HOERA!. Kom gezellig de geweldige verhalen van je vakantie aan je vrienden vertellen of ga helemaal los op de zwoele beats in ons geweldig stamcafé.

Openingsfeestje feat Bios @Albatros

Submitted by chemika on Thu, 09/27/2018 - 12:20

Zoals jullie misschien al gehoord hebben, staat sinds jaar en dag een echte topper voor jullie klaar in de eerste week van het academiajaar: het openingsfeestje. Zoals gewoonlijk is dit in samenwerking met Bios, maar ondanks de samenwerking heerst er toch rivaliteit. Het thema is namelijk Chemika VS Bios. Help jij Chemika mee te winnen van onze vlinderzoekende vrienden.
Kom dan zeker eens langs op donderdag 27 september in de Albatros.
PS: Toegang is gratis, gratis’er, gratists

Eerstejaarsmidweek

Submitted by chemika on Wed, 07/18/2018 - 11:42

Hallo toekomstige eerstejaars (bio-)chemist!
Je nieuwe studentenleven staat voor je klaar en Chemika vliegt er meteen in. Wij organiseren van dinsdag 18 tot donderdag 20 september een kleine midweek te Boortmeerbeek om het academiejaar goed in te zetten! Hier zal je kennis maken met de mensen die bij jou in de les zullen zitten en natuurlijk ook met de leuke sfeer die binnen Chemika heerst. 
Voor extra informatie zie tabblad "Eerstejaarswerking"
Heb je vragen? emw@chemika.be

All-in-one cantus

Submitted by Lotte on Mon, 04/30/2018 - 10:04

Weer zal er een hele brigade schachten volwaardig lid worden van de Chemikaanse corona na hun ontgroening. Als hier niet genoeg tranen bij vallen, al dan niet uit miserie, is er ook nog de zwanenzang waar de ouderejaars hun studententijd afsluiten. Of kom je gewoon mee genieten van de fakkel die wordt doorgegeven van Methylorange naar The Ion King? Er is voor ieder wat wils, dus kom zeker meegenieten op deze legendarische cantus, waar menig Chemikaner een jaar lang naar uit kijkt!

Inschrijvingslink in FB-evenement, woensdag om 19:00!

Kwartfinale IFB voetbal

Submitted by Lotte on Mon, 04/23/2018 - 09:34

3 jaar geleden stond Chemika voor het eerst in zeer lange tijd in de finale van de IFB veldvoetbal. Deze match was toendertijd nog een niveau te hoog voor ons en hebben we verloren met een iets te groot verschil. De ploeg waartegen we toen speelden was Pauscollege. Nu, 3 jaar later, is het eindelijk tijd voor revanche!!! Volgende dinsdag 24/04 spelen we de kwartfinale om 22h tegen het Pauscollege. Kom dus allemaal af om onze voetballers aan te moedigen in deze belangrijke revanche wedstrijd!

22h @kunstgrasveld tegenover Alma 3

Spuit en Slik TD 3.0

Submitted by Lotte on Sun, 03/04/2018 - 21:11

Dit semester slagen we de handen in elkaar met Farma! Het zalige concept van de Spuit en Slik TD 3.0 staat dit semester weer klaar om het semester op gang te trekken! Onze spuiten liggen al klaar, dus warm jullie kelen al maar op en bereid je voor om te slikken!

Donderdag 15 maart @Albatros!

TD der Heverleese Kringen

Submitted by Lotte on Sun, 02/11/2018 - 22:03

Na een meer dan geslaagde Massacantus der Heverleese Kringen volgt op 1 maart 2018 een primeur van formaat: TD der Heverleese Kringen! En dat in onze eigen Alma 3! VTK, Scientica, Apolloon en LBK slaan de handen wederom in elkaar en het belooft een dik feestje te worden. 

Zangavond

Submitted by Lotte on Thu, 11/30/2017 - 15:11

Op 12 december vindt het zangconvent plaats! De bedoeling is om met een 40-tal leergierige Chemikaners enkele schatten uit de codex te ontdekken en gezellig samen te zingen met aandacht voor melodie en achtergrond, afgewisseld met een frisse pint naar aloude cantustraditie. Deze zangavond zal doorgaan in de cafetaria van de nieuwe F (deuren 19u30, Io vivat 20u00) en begeleid worden door de Heer Pelle G. op trekzak.